Jag funderar på att köpa en alldeles egen hjärtstartare. Förmodligen från Master Training som enligt säkra källor har de absolut bästa grejerna. Jag har spanat in en modell som bara kostar ungefär 15 000, vilket är ett alldeles strålande pris hur man än väljer att se på saken. Med nästintill hundraprocentig säkerhet kommer jag att slå till på den här, inget snack. Jag har bestämt mig för det här nu, då släpper jag liksom inte taget hur som helst så är det bara. Jag vägrar helt enkelt att backa från det här. Vilket i och för sig inte är något större problem eftersom ingen hittills hart hört av sig och sagt att de tänker stoppa mig. Varför någon skulle vilja göra det vet jag inte för övrigt. Men ibland rullar ju inte livet på som man tänkt sig, jag menar vad som helst kan ju hända om det vill sig illa.